Reacties

Publiek Aan Zet geeft het publiek een stem. En dat gaat verder dan de participatie van de vrijwilligers die het project vorm geven, de PAZ’ers. Ook jullie mening is belangrijk! De werkgroep reacties zet er dan ook actief op in om jullie reacties te verzamelen rond de voorstellingen, het festival én onze omkadering. Niet alleen willen we weten wat jullie écht denken, Publiek Aan Zet wil er ook van leren. Want PAZ’ers proberen van alles en nog wat uit en we zijn dan ook heel benieuwd naar jouw ervaring. Wat werkt (niet) of zou het in een andere vorm wel doen voor jou? Ten slotte vinden we het ook heel belangrijk dat de organisatie van Het Theaterfestival jullie bedenkingen en suggesties meekrijgt om hier naar volgende edities toe extra op in te kunnen zetten. Geef je mening en draag bij aan een publieksvriendelijke kunstwereld!

citatenmuur
Op de tribunes in het festivalcentrum hebben we heel uiteenlopende citaten verzameld die de verschillende betekenissen van theater in de verf zetten. Wat is theater voor jou?

vraagkaarten
Iedereen beleeft theater op een andere manier. Ben je geïnteresseerd in hoe anderen naar de voorstelling keken? Wij delen graag met jullie wat ons opviel en wat blijft knagen. Laat je inspireren en hang achteraf zelf je reactie aan onze muur. We hopen op een levendige conversatie en nodigen ook de makers uit om te reageren.
> bij Angels in America (4/9), Gavrilo Princip (7/9 + 8/9), Horror (9/9), AH/HA (10/9 + 11/9), Vader (11/9 + 12/9) en Liefdesverklaring (12/9)

een film
We maken een publieksfilm en het woord zegt het zelf: jullie, het publiek, de bezoekers, staan daarin centraal! Wat heb je allemaal gedaan en meegemaakt en wat vond je ervan? Wat moeten we zeker houden en wat zag je liever anders? Onze reporter is op pad en is geïnteresseerd in al jullie verhalen!

Advertenties