Hoe PAZ op Theaterfestival?

Het Publiek Aan Zet-team bestaat uit verschillende werkgroepen die zich elk focussen op een welbepaald onderdeel van de organisatie van Het Theaterfestival.

Werkgroep COMMUNICATIE
Om een evenement zo groot als het Theaterfestival te organiseren hebben we een gemotiveerd team communicatie nodig. Zowel de communicatie naar buiten toe (de media, publiciteit, bezoekers bereiken) als binnenin de organisatie (heen en weer mailen met mensen van het festival zelf, met leden van de jury, met makers, …). Beschik jij over een vlotte pen en heb je zin om mee in dit team te stappen? Klik dan hier!

Werkgroep ONTMOETING
Deze werkgroep heeft als doel: dialoog creëren. Zowel tussen makers onderling als tussen makers en publiek. Of juryleden en publiek. Of makers en jury. Gesprekken die voor meer transparantie in verschillende processen zorgen. Wil jij graag ontmoetingen tussen mensen organiseren? Vind je het interessant om verschillende personen samen te zetten om een bruisende discussie te laten ontstaan? Dan zit jij bij de werkgroep ontmoeting op de juiste plaats. Schrijf je hier in.

Werkgroep FESTIVAL BOUWEN
In deze werkgroep worden plannen getekend, materiaal gezocht en dingen gebouwd. Op het Theaterfestival zullen we zijpodia nodig hebben, een plek om te bouwen (decor, theaterzitjes, etc.), een camping opzetten, … Hiervoor staat het team ‘festival bouwen’ in. Zij steken de handen uit de mouwen om het festival écht op te bouwen. Ben jij een handige Harry en wil je letterlijk je schouders mee onder de opbouw zetten? Schrijf je dan nu in!

Werkgroep BELEVING OMHOOG & DREMPELS OMLAAG
We willen dat het Theaterfestival toegankelijk is voor iedereen. Deze werkgroep gaat zich inzetten om drempelverlagend te werken. Van programma’s op maat ontwikkelen voor scholen, over samenwerken met verenigingen uit de buurt tot een prijzenbeleid ontwikkelen. Ook organiseren we een kinderopvang, zodat ouders rustig naar een voorstelling kunnen gaan kijken! En bij dit alles focussen we ons op een optimale beleving. Vind je het ook zo belangrijk dat theater toegankelijk is voor iedereen? Help deze werkgroep dan om dit te bereiken door hier in te schrijven.

Advertenties